021 326 72 84 contact@printpromotion.ro Lu - Vi 9.00 - 18.00

Tipar Digital

Tiparul digital este forma de print care a evoluat cel mai mult, eliminand o serie din etapele caracteristice procesului de imprimare al metodei clasice. Evolutia tiparului digital a venit cu o serie de avantaje din punct de vedere tehnologic. Mai multe optiuni si o serie de noi caracteristici au imbunatatit sistemul de printare. Timpul efectiv de livrare a oricarui materiale s-a redus substantial, ceea ce a dus la o tiparire rapida a oricarui material direct din formatul electronic.

Atunci cand vorbim de tiparul digital vorbim despreo solutie eficienta legat de multiplicarea rapida, in serii mici sau medii a materialelor. Doua dintre cele mai importante caracteristici care definesc tiparul digital sunt: rezolutia inalta si clara a materialelor ceea ce ofera si o calitate a acestor materiale, cat si timpul de livrare.  Este forma de print color combinat cu o serie de caracteristici ce tin de procesul de finisare, sunt practic nelimitate.

Ca si tipuri de servicii pe care le oferim se numara: stickere, calendare, bloc notes, brosuri, ecusoane/Legitimatii, coli antet, mape de prezentare, pliante, carti in tiraj mic, afise, flyere, print A4/A3, carti de vizita, video trailer.